ASIANTUNTIJAT
 

Jaakko Lehto

FT Jaakko Lehto ( LP eli laillistettu psykologi) perusti Konsulttitoimisto Jaakko Lehto Oy:n vuonna 1978. Toimisto on merkittävä osa suomalaista suorahaun historiaa. Myös kansainvälistyminen oli Konsulttitoimisto Jaakko Lehto Oy:n tavoitteena. 90-luvulla perustettiin tytäryhtiö Jaakko Lehto International Oy, joka profiloitui korkean tason johtohenkilöiden etsijäksi. Omia itsenäisiä toimistoja perustettiin Venäjälle Pietariin ja Viroon. Vuonna 1988 perustettiin Moskovaan yhteisyritys. Vuosituhannen vaihteen jälkeen yritys liittyi Glasford International-ketjuun, jolla on toimintaa 32:ssa maassa.

Jaakko Lehdon kokemuksen mukaan suorahakukonsultti ei voi olla muu kuin maan kulttuuri- ja johtamisilmapiirin tunteva oman maan kansalainen. Jos ulkomailla toimiva yhteistyöyritys saa toimeksiannon hakea Suomeen suomalaista henkilöä, haku siirretään tänne. Vastaavasti jos saadaan toimeksianto hakea ulkomaille henkilöä, haku siirretään kyseisen maan toimistolle.

Konsulttitoimisto Jaakko Lehto Oy myytiin Silta Oy:lle 2007. Venäjän ja Viron toiminnot jäivät kaupan ulkopuolelle, ja niillä on edelleen Glasford International-ketjun jäsenyys.

Jaakko Lehto toimii nykyään ALL Executive Search Oy:n Senior Adviserina.

 

jaakko.lehto@allex.fi
+358 400 201 602

Eero Lihtonen

VTM Eero Lihtonen on toiminut suorahakualan tehtävissä 1980-luvun puolivälistä lähtien. Hän aloitti Konsulttitoimisto Jaakko Lehto Oy:ssä toimien siellä myös partnerina. Hän oli mukana Konsulttitoimisto Jaakko Lehto Oy:n liiketoiminnan eri vaiheissa aina 90-luvun lopulle, kunnes 1997 perusti entisen kollegansa kanssa oman suorahakutoimiston, LHX Consulting Oy:n.

LHX Consulting Oy oli ylimmän ja keskijohdon sekä meritoituneiden asiantuntijoiden henkilöhakuun erikoistunut konsulttiyritys. Erityisosaamisalueet ovat myynti ja markkinointi, tietotekniikka ja tietohallinto sekä yleis- ja taloushallinto. Toukokuussa 2012 Eero Lihtonen myi LHX Consulting Oy:n suorahakuliiketoiminnan Aaltovoima Oy:lle.

Eero Lihtonen toimii nykyään ALL Executive Search Oy:n Senior Adviserina.

eero.lihtonen@allex.fi
+358 400 310 225

Pekka Lehto

MMM Pekka Lehto on valmistunut Helsingin yliopistosta metsänhoitajaksi vuonna 2018. Pekka Lehto on toiminut vuodesta 2009 alkaen yrittäjänä talous- ja verokonsultoinnin parissa erilaisissa projekteissa. Pitkän yrittäjäuran lisäksi hän on toiminut myös opiskeluaikana aktiivina monissa tehtävissä muun muassa Metsäylioppilaat ry:n puheenjohtajana.

 

Aktiivinen elämä on pitänyt Pekka Lehdon kontaktipinnan laajana ja takaa näin kattavan verkoston myös ALL Executive Search Oy:n käyttöön.

pekka.lehto@allex.fi
+358 44 333 8787